White space
Digital printing
Dankzij verschillende digitale drukpersen in kleur en zwart/wit zijn wij in staat grote volumes op korte tijd te verwerken. De meeste opdrachten worden ons via een elektronisch bestand aangeleverd, maar indien u enkel over papieren originelen beschikt is dit geen probleem. Uw originelen worden via één van onze professionele scanners ingescand, en daarna ofwel rechtstreeks naar de printer gestuurd ofwel als een electronisch bestand (pdf,tiff) naar een pc. Hier kunnen ze dan verder bewerkt worden om het uiteindelijke printresultaat nog te verbeteren.

Digital printing is de ideale oplossing voor het printen van kleine en middelgrote oplages, maar ook voor gepersonaliseerd drukwerk.

De mogelijkheden van digital printing zijn zo uitgebreid dat we ze hier niet allemaal kunnen opsommen. Een greep : technische handleidingen, prijslijsten, presentatiemappen inclusief bedrukte tabbladen, brochures, leaflets, visitekaartjes, gelegenheidsdrukwerk, doorschrijfsets, gepersonaliseerde mailings, affiches, ...

Wij drukken in zwart/wit en in kleur aan de beste kwaliteit die de markt vandaag te bieden heeft. Tot maximum formaat A3+ en tot grammages van 280 gr. Wij beschikken over een uitgebreide stock van papiersoorten, van een standaard 80 gr wit papier tot een Conqueror gevergeerd 220 gr. Uiteraard ook een breed gamma kleurtinten in verschillende grammages. Ook het bedrukken van etiketten is mogelijk, op formaat gesneden of op A4 vellen met voorgesneden labels.

Gepersonaliseerd drukwerk
Statistieken duiden wel degelijk aan dat een ver doorgedreven gepersonaliseerde mailing de respons verhoogt. Wij drukken uw mailing in zwart/wit, al dan niet op voorbedrukt papier, of in full color. Samen met onze partner, een gespecialiseerd fulfillment bedrijf, zorgen wij ervoor dat uw mailing onder omslag wordt gestoken, gefrankeerd wordt en dan aan het meest voordelige tarief per post verzonden wordt.

Presentatiebinders
Wij gebruiken 2 of 4 ringmappen van Esselte met pochet voor en op de rug. Hierin steken wij een cover en spine. Het binnenwerk bestaat dan weer uit kleur- of zwart/wit prints met bedrukte tabbladen. Het geheel krijgt daardoor een zeer professionele indruk. Presentatiebinders kunnen voor allerlei mogelijkheden gebruikt worden : training & opleiding, product & marketing, meeting handouts, introductie nieuwe medewerkers, enz...

CRF dossiers voor de medische industrie
Sinds een aantal jaren hebben wij een specialiteit opgebouwd rond het printen op doorschrijfsets in 2-, 3- of 4-voud. De meest bekende toepassingen zijn uiteraard formulieren, meestal gelijmd tot blocs. Wij drukken vooral grote aantallen crf sets voor de medische industrie, waarbij crf staat voor Case Report Form. Het gaat over losse doorschrijfsets, al dan niet gepersonaliseerd met een nummer, geprogrammeerd met verschillende voetnoten. Wij drukken eveneens tabbladen, geplastificeerde flowcharts, guidelines, voorbladen en ruggen en verzamelen daarna alles in een ringmap.