White space
Planafdruk & plot service
Sinds meer dan 20 jaar bieden wij planafdruk aan Wij kopiëren of plotten uw bouw- en architectenplannen tot een maximum breedte van 90 cm. Dit kan zowel in zwart/wit als in kleur.

Kopiëren van plannen
Plannen worden éénmaal gescand en daarna in de gevraagde hoeveelheid gedupliceerd en online gevouwen tot een formaat A4 met of zonder een perfo rand. Wij kopiëren zowel bouwplannen in zwart/wit als in kleur.
Zwart/wit plannen: perfecte zwarting in 400 dpi op papier 80 gr, kalk of polyester.
Kleur: hoog kwaliteit inkjet plotting op 90 gr licht gecoat papier.
De mogelijkheid bestaat om te vergroten en verkleinen van 25% tot 400%

Printen/plotten van plannen
Alsmaar meer worden bouwplannen ons als een electronisch bestand aangeleverd. Wij printen of plotten dan deze plannen in een haarscherpe kwaliteit.
De meest betrouwbare bestandtypes hiervoor zijn plt of pdf files. Ook andere files (tiff, jpeg, dwg, dwf) zijn mogelijk maar hebben hun beperkingen.

Scan-to-file service
Met onze nieuwste generatie scanners kunnen wij uw bouwplannen scannen naar een pdf of tiff formaat voor digitale archivering. De kwaliteit, de resolutie, het type document of de tiff-compressie kunnen worden bepaald in functie van uw behoeften, zoals het versturen van het plan via internet, archivering, verwerking van het document op PC, opslag voor latere herdruk enz….)